van harte welkom

 Om de ideale match te kunnen creëren tussen jouw business requirements en de beschikbare software en cloud oplossingen die wij gevonden hebben, willen we graag een goed beeld hebben van jouw onderneming.

Partner Onboarding

Als partner van Portland helpen we jou graag op weg met onze innovatieve futureproof software en cloud oplossingen die jij nodig hebt om de hybride ICT infrastructuur van jouw MKB en KMO klanten optimaal te managen. Ons onboarding proces bestaat uit drie simpele stappen.

  Partner informatie

Om jouw optimaal te kunnen bedienen, willen wij graag meer over jouw business te weten komen. Deze kun je eenvoudig hieronder in de online enquête invullen. Wij nemen dan contact met je op om jouw aanvraag te verwerken en eventueel aanvullende informatie te verzamelen. 

 Onboarding

Hebben we alle informatie compleet, wijzen wij een Partner Care Manager aan jou toe die beschikt over het juiste kennisniveau wat het beste past bij jouw profiel. Gevolgd door een onboarding-gesprek, uitleg over ons portfolio en dienstenpakket. We maken natuurlijk ook goede afspraken over de marge.

  Samenwerking

Nu kunnen we je als Portland partner optimaal bedienen. Wij gaan jou helpen de juiste oplossingen te vinden om je bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender te laten draaien. Op naar een longterm partnership! Wij willen de beste value add distributeur zijn in ons domein en dat kan alleen door samen te werken.    

Vragen? Gewoon bellen, chatten, of mailen. Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren bereikbaar op +31(0)20 2144000. Tot snel!

Start enquête