samen sterk

Waar jij voor jouw klanten alles uit handen neemt om processen soepel te laten verlopen, wordt de eigen organisatie nog wel eens vergeten. Wij weten dat uit ervaring en bieden daarom verschillende hulpmiddelen.


Over ons    Contact 

Odoo • Image and Text

Team as a service

Wij werken samen met zowel internationale als lokale specialisten die zich ruimschoots hebben bewezen bij de advisering van IT Service Providers en jou kunnen helpen nog succesvoller te worden. 

Met het traditionele break-fix model red je het niet meer én maak je het jezelf moeilijker dan nodig. We zien dat veel IT-dienstverleners de transformatie naar Managed Services hebben ingezet, maar dat de mate van adoptie nog beter kan. Een volledige transformatie, intern innoveren, of de puntjes op de i. Wij helpen jou.

Ook voor ondersteuning bij migratietrajecten kun je onze experts inschakelen. Bijvoorbeeld bij de overstap naar een nieuw RMM of PSA-systeem, of bij samenwerkingen, fusies en overnames om alles intern te consolideren.

Kom je expertise tekort of heb gewoon geen tijd? Maak dan gebruik van onze Team-as-a-Service dienst.


transformatie


 
Van break-fix naar modern MSP bedrijf, jouw waardepropositie verbeteren, interne processen optimaliseren, de ultieme services menukaart samenstellen, financiën op orde krijgen, of het opstellen van de juiste KPI’s? Together we’ll boost your business!INNOVATIE

De tech-wereld staat niet stil en het tempo voor innovatie neemt alsmaar toe. Bijblijven met de nieuwste technologie en deze integreren in je eigen bedrijf en voor jouw klanten, is niet eenvoudig, maar wel een must om te kunnen blijven concurreren. Wij helpen je om product-roadmaps te versnellen, tech-stacks te moderniseren, jouw flexibiliteit te vergroten en jouw serviceaanbod te moderniseren.


migratie


Of je nu overstapt naar een nieuw PSA-systeem, of fuseert met een andere MSP; systeem- en platform migraties zijn verreweg van eenvoudig. Applicatiegegevens en -processen zijn vaak met elkaar verweven en dit maakt het complex. Migreren naar Acronis of ConnectWise, om overlappende interne systemen te consolideren, of om verouderde platformen te vervangen? Wij zorgen voor een soepele overgang.

"Onze consultants krijgen één opdracht van ons mee: het verder optimaliseren van de dienstverlening van onze partners. Uiteraard leveren we de benodigde software om alle Managed Services te kunnen ondersteunen, maar belangrijker vinden we dat jij als IT Service Provider een krachtig instrument krijgt om jouw dienstverlening uit te kunnen breiden." 


George van Brugge - Founder 

partner van CompTIA

Portland is partner van de grootste tech community ter wereld. Deze thought én action leader voert jaarlijks verschillende onderzoeken uit om de wereld van internationale IT-dienstverleners in kaart te brengen en ontwikkelingen te spotten. Daarnaast biedt CompTIA erkende certificatie programma’s om skills te ontwikkelen en te verbeteren. Samen met de leden bouwt deze community aan de toekomst van technologie. Portland is trots ter vermelden dat wij 'Member of Benelux Executive Council' van CompTIA benelux zijn. 

Odoo • Text and Image